Monday, October 10, 2011

De 10 jarige Jennefer van Oostende zeer waarschijnlijk dood gevonden. En als zij het niet zou zijn gaat het om een ander jong meisje wat het net zo triest maakt. Het meisje is gevonden in het huis van de ex van de zus van Jennefer.

Jennefer van Oostende

De 10 jarige Jennefer van Oostende zeer waarschijnlijk dood gevonden. En als zij het niet zou zijn gaat het om een ander jong meisje wat het net zo triest maakt. Het meisje is gevonden in het huis van de ex van de zus van Jennefer aan de Boergoensestraat in Rotterdam. De zus van Jennefer heeft op Facebook al gemeldt dat het om haar zusje gaat en dat deze gevonden is bij haar ex-vriend Anthony.
Jennefer van Oostende
Het meest trieste nieuws van vandaag. De politie heeft afgelopen nacht een stoffelijk overschot van een meisje aangetroffen in de woning van de eerder aangehouden verdachte in de vermissingszaak van Jennefer van Oostende. Nader onderzoek moet uitwijzen of het om het lichaam van het vermiste meisje gaat.

Zondagnacht werd de 26-jarige ex van de zus van Jennefer aangehouden. Het meisje werd zaterdagavond voor het laatst gezien in de woning van de man. De politie onderzoekt wat zich precies in de woning heeft afgespeeld.

Het sporenonderzoek in en rond de woning gaat nog zeker tot vanmiddag en misschien wel tot vanavond duren. Totdat dit onderzoek is afgerond, blijft het lichaam van het gevonden meisje in de woning. Het gebied rond de woning is afgezet met linten. Er staat een witte tent voor de voordeur om de ingang af te schermen.

Onenigheid
Tegen de politie verklaarde de man dat het meisje zaterdagavond rond half 7 de woning verliet na onenigheid over een bioscoopbezoek om naar haar vader te gaan. Het meisje zou daar logeren, maar kwam daar nooit aan.

Gisteravond stuurde de politie een Amber Alert uit voor de 10-jarige Jennefer uit Rotterdam. Het Amber Alert is inmiddels ingetrokken. De ouders van de vermiste Jennefer zijn geïnformeerd over het aantreffen van het lichaam en krijgen professionele hulp.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...